Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2014.

voi miten pienet tossut

Kuva
Nämä tossut on neulottu hahtuvasta ja huovutettu pesukoneessa, sit neuloin varret impivaara sukkalangasta. Vähän oli jäykän ja paksun oloista lankaa täytyy kokeilla jotain pehmeämpää ja ohuempaa seuraaviin tossuihin. nää on 0-6kk ikäiselle Kuvausassari on aina paikalla kun kuvataan

kortittaa

Kuva
vaihteeksi taas vähän kortteja, näin Tammikuussa on paljon synttäreitä lähipiirissä ja kortit teen mieluusti itse. Kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin strömsöössä =) tulostimen musteet kuivuu , leimasinmuste ei ollutkaan sellaista kuin piti jne. jne...... tässä kuitenkin muutamia.

Sukat ja lapaset

Kuva
Tämä vuosi alkaa neulomalla, tein muutamat pienet sukat mukaellen junasukkien ohjetta lankana käytin teetee Pallasta. 50g kerästä sain vielä lapasetkin. Näissä  kuvio ei osunut kohdalleen ei sit mitenkään. sukkien koko on varmaan 20-22 Nyt kuvio kohdallaan =)

purnukat

Kuva
Työhuonetta siivotessa löytyi tälläisiä kivoja purkkeja . Ne täytyi tietty päällystää ja keksiä mihin niitä voisi käyttää? No karkkipurkkina ja narupurkkina ..... Purkit ennen tuunausta. Liian pieni karkkipurkiksi.