Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2013.

koirankarvahahtuvatossut

Kuva
Nää tossut on neulottu sellaisesta hahtuvasta jossa on noin puolet koiran karvaa tai siis alusvillaa on varmaan tosi lämpimät. laitan sit vielä vähän nauhaa ja napit koristeeksi. Nää haisee koiralle? Tossut koko 38-39 Somat vai mitä?

kynttilät 3

Kuva
Nää olis niiku lumisia kuusia joitten oksilla pakkanen kimaltelee ja sit nää on kumminki kynttilöitä =) juu.. kynttiläni on hieman "rouheita" ja kaikki vähän erikokoisia ja näköisiä sellaisia kotona tehdyn oloisia, palavat kyllä hyvin .paloaikaa tosin vaikea arvioida kun ovat erikokoisia ja sekin vaikuttaa kuinka pitkää kynttilää polttaa kerrallaan.

Kynttilöitä 2

Kuva
       Lisää kynttilöitä ja tuikkukortteja valmistuu, joulu on jo niin lähellä enää 43 yötä jouluun  :)                                                                                                                                                                                                                                           Tää on JouluRessi mokoma mörkö, onneksi sen voi polttaa pois.  

Kynttilät 1

Kuva
Tässä muutamia kuvia omatekoisista kynttilöistä. Tuo harmaankirjava ja karvainen on meidän Millie hän avustaa mielellään aina kun jotain on tekeillä =). Käytän kynttilöissäni  parafiinia ja steariinia mukaan mahtuu myös "kierrätys pätkät" ja muotteina on ostomuottien lisäksi  esim. maitopurkkeja yms.  Linssilude ja kynttilät punaista, lumihiutale koristein. pieniä valkoisia ruusukynttilöitä ja vähän hilettä koristeena. kynttilänalusta on tehty massasta ja maalattu&lakattu. lumipalloja pieniä ruusupalloja